A A A K K K
для людей із порушенням зору
Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома керівників сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств. Розроблена Концепція розвитку біологічного методу захисту рослин.

           Інженерно-технологічним інститутом „Біотехніка” НААН розроблена „Концепція розвитку біологічного методу захисту рослин”. Запропонована Концепція може бути взята за основу при розробленні Концепції державної цільової програми розвитку біологічного методу захисту рослин. Основні положення Концепції можуть використовуватися  при формуванні і реалізації політики в аграрній сфері, екологізації землеробства та переходу до безпечних методів захисту рослин. 

13:11 15.12.2023

Про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

10:34 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь