A A A K K K
для людей із порушенням зору
Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відкритий обласний відеоконкурс «Твоє здоров’я в твоїх руках!» з нагоди Дня фізичної культури і спорту України триває. Приєднуйтесь!

Дата: 16.09.2022 12:36
Кількість переглядів: 317

 

https://oblsport.te.ua/images/stories/zariadka-25-05-2020-1.jpgХоча на вулиці вже справжня осінь, почались дощі та осінні вітри, хороші сонячні дні ще іноді зазирають до нас у гості та дозволяють любителям фізичної культури і спорту вийти в парк чи на улюблену усіма тернополянами Циганку, проїхатись велодоріжкою, що простяглась вздовж парку імені Тараса Шевченка аж до «дальнього» пляжу, позайматися оздоровчою чи скандинавською ходою з палицями, чи просто побігати зранку та виконати комплекс вправ ранкової зарядки біля лави в парку або на вуличних тренажерах… Якщо вранці піти у будь-який парк нашого міста, там можна зустріти любителів здорового способу життя різного віку, від наймолодших діточок, які прийшли туди з батьками, до людей поважного віку, які можуть потихеньку бігти собі підтюпцем.

 

Таких варіантів та місць для занять спортом у нашому місті є чимало. Отже, просто зніміть коротке відео про те, як ви займаєтесь своєю улюбленою фізичною активністю, та надішліть у Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», аби взяти участь у відеоконкурсі «Твоє здоров’я в твоїх руках!». Приєднуйтесь!

Для участі у відео конкурсі потрібно здійснити підписку на інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», надіслати відеоролик у цифровому форматі MP4  (тривалість якого  від 15 секунд до 60 секунд), вказати ім’я, прізвище автора (фізичної особи), нікнейм в соціальній мережі інстаграм, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактну інформацію повнолітнього представника (мобільний телефон, ім'я, прізвище) для отримання нагородження у відділенні пошти (Наприклад: Денис Бойко,@Denis_Boyko77, вул. Сонячна, 11, с. Плотича, БілецькаТГ, представник Ольга Бойко, тел. 0971132991 ).

Відеоролики треба надсилати на електронну адресу: [email protected] або через месенджер на Фейсбук-сторінку (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) чи інстаграм сторінку (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможця, призерів та авторів десяти відеоробіт визначатимуть онлайн за допомогою програми випадкового вибору Random. Онлайн визначення відбудеться 30 вересня 2022 року о 14:00 годині.

Також спортивний тренер Юрій  Ткачик визначить ще трьох авторів відеороликів  за технікою виконання та демонстрацією улюбленого виду спорту, рухової  активності. Вони теж будуть відзначені сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та друкованою продукцією від ТОВ «Видавництво «Школярик».

З положенням про проведення відкритого обласного відеоконкурсу «Твоє здоров’я в твоїх руках!» з нагоди Дня фізичної культури і спорту України можна ознайомитись на Фейсбук-сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

Результати відеоконкурсу організатор розмістить у фейсбук- (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) та інстаграм- (https://www.instagram.com/tr_sport_for_all/?hl=uk) сторінках Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 30 вересня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь