A A A K K K
для людей із порушенням зору
Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Як використовувати довготривалість вправ для зменшення маси тіла

Дата: 01.09.2022 13:06
Кількість переглядів: 209

Открыть фото Як використовувати довготривалість вправ для зменшення маси тіла

 

Основною умовою для зменшення маси тіла є довготривалі навантаження. Багато жінок не має умов для занять фізичними вправами на відкритому просторі, деякі соромляться займатись на стадіоні або біля будинку. Які ж вправи для зменшення маси тіла можна використовувати вдома?

Правило те ж саме, що і при виконані вправ на відкритому повітрі: довготривале безпепрервне навантаження при ЧСС 120-140 скорочень за хвилину. Вправами для зменшення маси тіла в домашніх умовах може слугувати аеробна гімнастика, біг різної інтенсивності, численні стрибки, загальнорозвиваючі вправи (рухи ніг, рук, тулуба, різноманітні поєднаня цих рухів), які виконуються безперервно один за одним. Велике навантаження на організм дають стрибки, які є зручними для виконання в домашніх умовах та вимагають високих умов для роботи серцево-судинної системи.  Число повторень та тривалість навантажень повинні поступово зростати.

Якщо ви поставили перед собою мету позбутися зайвої ваги, поспішати не потрібно. На це потрібно витратити багато часу, виявити величезну силу волі, подолати лінь. Не можна застосовутати відразу великі навантаження. Фізичні вправи надмірної інтенсивності жінкам можна безперервно використовувати вже через 1-2 місяці занять. Фізичні вправи з максимальною інтенситвністю без попередньої підготовки організму небезпечні для здоров'я жінок.

Зниження маси тіла протягом місяця не повинно перевищувати  3-4 кілограмів. Окрім цього – процес схуднення не може бути безкінечним. Деяка кількість жиру (близько 1/16 маси тіла) повинна мати будь-яка добре розвинута жінка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь