A A A K K K
для людей із порушенням зору
Купчинецька громада
Тернопільська область, Тернопільський район

4 відділ Тернопільського РТЦК та СП інформує

Дата: 23.02.2022 12:36
Кількість переглядів: 1255

До уваги громадян!!!!

22 лютого, за поданням Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, президент України Володимир Зеленський підписав Наказ Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України № 2 від 22.02.2022 року про призов резервістів у особливий період.

Відповідно до рішення Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України «На сьогоднішній день немає потреби у загальній мобілізації. Нам необхідно оперативно доукомплектувати українську армію та інші військові формування».

Для оперативного доукомплектування на строк що не перевищує 1 рік до лав Збройних Сил України!

Оповіщення резервістів для призову на військову службу буде здійснено територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки Тернопільської області.

Відповідно до ст. 391 п.4 Закону Україн« Про військовий обов’язок і військову службу» Резервісти зобов'язані з'явитися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки у строки, зазначені в отриманих повістках (повідомленнях).

Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період Стаття 336.Кимінального Кодексу України - карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Резервісти які зараховані до військового резерву повинні прибути до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки для проходження медичного огляду, та відправки до військових частин.

За призваними резервістами, на весь час їх служби, зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, а також поширюватимуться всі соціальні гарантії передбачені законом для мобілізованих.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь